Skip to content
Menu

Zakelijk financieren

Wij spreken zowel de taal van de ondernemers als die van de financiers. Voor elke investeringsbehoefte gaan wij op zoek naar een passende financieringsoplossing.

Crowdfunding

Geef invulling aan je financieringsbehoefte middels Crowdfunding. Een ideale manier om betrokkenheid met de doelgroep en financiering te combineren. Wij brengen je financiering onder bij betrouwbare crowdfundingplatforms die tevens aansluiten bij uw doelgroep.

Factoring 

Flexibele debiteurenfinanciering. Wij gaan voor je op zoek naar een passende financieringsoplossing. Een factoringbedrijf neemt jouw debiteurenbetalingen over, waardoor je sneller beschikt over je liquide middelen.

Lease

Objectfinanciering in de vorm van operational lease of financial lease. Voor veel relaties een ideale oplossing om met beperkte eigen middelen een groeifinanciering aan te trekken. Transparantie qua kosten, snel en efficiënt.

Lening

Groeien kost geld. Wat is het financieringsdoel? Marketingkosten, extra personeel, verbouwing van een pand. Wij zorgen voor een passende lening.

Krediet

Debiteuren of voorraden voorfinancieren? Maak dan gebruik van een krediet. Wij analyseren de kredietbehoefte en adviseren in de hoogte van het krediet.

Hypotheek

Schaf je een eigen bedrijfspand aan? Sluit dan een zakelijke hypotheek af. Wij denken met u mee over de looptijd en rentevast periode.

Onze andere diensten

Financiële planning

Onze experts op het gebied van financiële planning helpen je graag om een duidelijke en effectieve strategie te ontwikkelen. 

Training & Coaching

Het verbeteren van vaardigheden is cruciaal voor professioneel succes. Wij bieden de tools en begeleiding om potentieel te maximaliseren.

Stop met uitstellen, neem direct contact op!

Omdat je je financiële zaken goed geregeld wilt hebben.

Naam *
Email *
Bericht