Skip to content
Menu

Projecten

Bij SiOW zijn we trots op de projecten die we hebben uitgevoerd voor onze klanten. Van kleine opdrachten tot complexe en grootschalig.

matapica logo

Matapica

MATAPICA is een Nederlandse incubator gericht op kleurrijke ondernemers. Wij geloven dat het omarmen van culturele achtergronden de basis is voor succes.

We zijn kleurrijk en bieden een regenboog aan diensten voor ondernemers uit alle lagen van de bevolking. Onze focus ligt op het bevorderen van gelijkheid en financiële inclusie in onze maatschappij.

Met onze academy en investment matching bieden we kleurrijke ondernemers en investeerders een eco-systeem voor social impact.

Ons doel is om een sociale verandering teweeg te brengen door de kloof tussen MKB ondernemers met diverse culturele achtergronden en de kapitaalmarkt te dichten.

Bezoek onze website: www.matapica.nl

skyisthelimit-300x225

Sky is the limit

Wist u dat nog geen 30% van de scholieren in Amsterdam Zuidoost een HAVO-VWO advies krijgt t.o.v. ruim 70% in Amsterdam Zuid?
Door onze kinderen extra te ondersteunen, bouwen wij een netwerk om hen heen en bereiden ze voor op een middelbare school opleiding op Havo-VWO niveau.
Samen met de Gemeente Amsterdam zijn wij een pilot gestart van 2 jaar.
Tijdens deze pilot focussen wij ons op scholieren in Amsterdam Zuidoost uit de groepen 5, 6 en 7.
Wij schenken veel aandacht aan de schoolprestaties en werken tevens aan de competenties en vaardigheden van de kinderen.

Bezoek onze website: www.the-skyisthelimit.nl

En bekijk ook onze diensten!

Zakelijk financieren

Onze deskundigen staan klaar om te helpen bij het vinden van de juiste financieringsoplossing voor jouw zakelijke doelen.

Financiële planning

Onze experts op het gebied van financiële planning helpen je graag om een duidelijke en effectieve strategie te ontwikkelen.

Training & Coaching

Het verbeteren van vaardigheden is cruciaal voor professioneel succes. Wij bieden de tools en begeleiding om potentieel te maximaliseren.

Stop met uitstellen, neem direct contact op!

Omdat je je financiële zaken goed geregeld wilt hebben.

Naam *
Email *
Bericht