Skip to content
Menu

Over SiOW

Siomara de Getrouwe- Spalburg MSc. CFP®

Het delen van kennis is mijn passie en blijven ontwikkelen mijn ambitie!

Slim, Innovatief, Oplossingsgericht Werken! Welkom bij SiOW organisatieadvies en training. Wij stellen het belang van onze relaties écht centraal.

Maak gebruik van onze kennis, jarenlange ervaring en uitgebreid netwerk. Wij leven ons in, in de problematiek van ondernemers en spreken de taal van financiers. Wij zijn bruggenbouwers. Wij brengen netwerken samen en begeleiden jou als ondernemer in het financieringstraject.  Het behouden van goede relaties en het nastreven van win-win situaties zijn de kern van onze business.

siomara_locatie-crop

Eigenlijk, Finance & Business met een sociaal karakter!

Een goed gesprek met een partner die de taal van de financiers spreekt kan van cruciaal belang zijn om te komen tot een oplossing die bij jouw situatie past. Laat mij jou hierin begeleiden. Volg een coaching traject om te zorgen dat jij de gestelde doelstellingen ook daadwerkelijk behaald. Tijdens de trainingen en coachsessies hanteren wij een praktische aanpak. Wij koppelen de theorie aan de praktijk en werken resultaatgericht.

Neem contact met ons op voor een gesprek!

En bekijk ook onze diensten!

Zakelijk financieren

Onze deskundigen staan klaar om te helpen bij het vinden van de juiste financieringsoplossing voor jouw zakelijke doelen.

Financiële planning

Onze experts op het gebied van financiële planning helpen je graag om een duidelijke en effectieve strategie te ontwikkelen.

Training & Coaching

Het verbeteren van vaardigheden is cruciaal voor professioneel succes. Wij bieden de tools en begeleiding om potentieel te maximaliseren.

Stop met uitstellen, neem direct contact op!

Omdat je je financiële zaken goed geregeld wilt hebben.

Naam *
Email *
Bericht